JE BENT HIER:  HOME  >  MENUKAARTEN

MENUKAARTEN

Wie Moro binnenwandelt valt al snel van de ene culinaire verrassing in de andere. Een eerste kennismaking zorgt onherroepelijk voor een blijvende liefde voor de Zuid-Mediterrane keuken. Gestoeld op een overweldigende rijkdom aan intense smaken en geuren. Die rijkdom zit hem vooral in de vele eeuwenoude invloeden van buitenaf. Uit Spanje, Noord-Afrika en het oostelijke Middellandse Zeegebied.

Tapas@Home

Geen zin om dagen in de keuken te staan of gewoon lekker zin in tapas? U kunt vanaf nu tapas, hoofdgerechten, cocktails en sangria afhalen bij de Via Vecchia! Klik op onderstaande link en vul u bestelling in.

Bestellingen voor 19:30 uur kunnen dezelfde dag worden opgehaald op het geselecteerde tijdstip tot uiterlijk 20:00 uur. Bestellingen die na 19:30 uur zijn verzonden kunnen de volgende dag dat we open zijn op het geselecteerde tijdstip worden opgehaald. Verwarm bij thuiskomst de te verwarmen tapas nog 10 minuten in een op 180 graden voorverwarmde oven.

Selecteer uw bestelling!

Liever catering aan huis? Vanaf 20 personen verzorgen wij een geheel buffet voor u, eventueel met bezorgen en ophalen van de afwas!

 

DEEL DEZE PAGINA

DEEL DEZE PAGINA

DEEL DEZE PAGINA