JE BENT HIER:  HOME  >  FOODBOXEN  >  BOCCACCIO@HOME

BOCCACCIO@HOME

Geniet van een geheel verzorgde avond, haal Boccaccio nu bij u in huis! We hebben een heerlijk menu samengesteld waar u thuis van kunt genieten. Het is een proeverijmenu van antipasti waarmee u kunt dineren of met meerdere mensen van kunt genieten bij de borrel. Geniet samen van al het goeds dat de Toscaanse keuken te bieden heeft. Italianen hebben enorme liefde en passie voor alles wat met eten, drinken en familie te maken heeft en dat gevoel en die sfeer proberen wij graag bij u over te brengen.

Bestel nu Boccaccio@Home voor 35 euro per persoon. Het menu bevat wisselende koude antipasti en een proeverij van vis, vlees en vegetarische hoofdgerechten; de warme gerechten kunt u simpel thuis afmaken. Denk aan vers brood, heerlijke Italiaanse vleeswaren, vitello, verse pasta en nog veel meer klassieke Italiaanse gerechten! Bekijk de menukaart voor een impressie van de gerechten die we op dat moment serveren.

Kies voor een fles witte, rosé of rode wijn of een fles prosecco om de avond helemaal compleet te maken! U kunt het menu koud komen afhalen tot 17.00.

foodboxen
foodboxen"
foodboxen

DEEL DEZE PAGINA

DEEL DEZE PAGINA

DEEL DEZE PAGINA