JE BENT HIER:  HOME  >  NIEUWS  >  NIEUWSITEM

24-05-2020 - BOCCACCIO ZOEKT BEDIENINGSMEDEWERKERS

ViaVecchia zoekt per direct bedieningsmedewerkers voor Boccaccio!
8-15 uur

Solliciteren kan via: boccaccio@viavecchia.nl

Via Vecchia, het oude straatje, is een culinaire plek in hartje Groningen. Hier bevinden zich 4 gezellige en levendige restaurants met ieder een eigen keuken, karakter en sfeer. Elk met een fijn terras, waar je je waant op de Ramblas in Barcelona! Vind jij het leuk om in Boccaccio onderdeel te worden van het grote en jonge team van de ViaVecchia?

Restaurant Boccaccio heeft een unieke kaart waarvan gasten allerlei Italiaanse gerechtjes kiezen en vele mooie Italiaanse wijnen per glas. Het restaurant heeft een prachtig  buitenterras in de ViaVecchia waar het hele jaar door gebruik van wordt gemaakt. Het is een bedrijvige plek waar onze gasten aanschuiven voor een goed glas wijn met een hapje er bij. Tevens organiseren we meerdere evenementen waar onze passie voor eten en drinken van af spat. Lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van het team wat hier dagelijks de gasten verzorgd, dan horen wij graag van je!

Wat jij mag doen:

Zowel door de weeks als in het weekend ga jij met je collega’s onze gasten een geweldige ervaring bezorgen. Je bent werkzaam achter de bar en in het restaurant. Naast het verzorgen van de gasten help je mee met de dagelijkse voorbereidingen voor de service en het afsluiten aan het einde van de avond. Daarnaast maken we graag gebruik van jouw creativiteit, enthousiasme en ideeën voor leuke nieuwe innovaties voor Boccaccio en de ViaVecchia.  

Wij zoeken:

Een bruisende persoonlijkheid die gastvrijheid uitstraalt en ademt, met gedegen kennis, ervaring en een passie voor het vak. Iemand die graag verantwoordelijkheid neemt, initiatief toont en een echte teamplayer is. Affiniteit met wijn en de Italiaanse keuken is een pre, maar we vinden je enthousiasme belangrijker.

Wij bieden:

Er wordt in de ViaVecchia keihard gewerkt maar ook veel gelachen. Er wacht jou een unieke dynamische plek waar veel valt te leren en een heel fijn team van collega's. Marktconform salaris, aantal uren in overleg.

Meer nieuws

Terug naar overzicht

24-05-2020 - Boccaccio zoekt bedieningsmedewerkers

DEEL DEZE PAGINA

DEEL DEZE PAGINA

DEEL DEZE PAGINA